Huidverbetering

Hydradermabrasie met HYDRAFACIAL
"Zelfs de meest gevoelige huidjes verdragen dit fantastische HydraFacial systeem!"

Dit is de nieuwste insluistechniek die werkt met hoogwaardige serums, aangepast aan de specifieke noden van elke huid.

Ze worden tot in de dermis ingesluisd om daar, in de diepere huidlagen werkzaam te zijn en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. HydraFacial geeft je huid in één behandeling: ontgifting, hydratatie én bescherming. Een unieke methode om aan huidverjonging te doen!

De HydraFacial peeling procedure zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing insluizing van antioxidanten, peptiden, zuren en hyaluronzuur. Het staat 3 trapjes boven de voorbijgestreefde microdermabrasie. De HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Voor gelaatsverzorgingen met HydraFacial

zie prijzen


Deze behandelingen bieden wij u ook aan in combinatie met rood LED-licht. Dit bevordert de natuurlijke hydratatie van uw huid, alsook de opnamecapaciteit en werkzaamheid van de gebruikte producten en serums, wat uw huid zeker ten goede komt!

Verras uw vriend(in)

Cadeaubon

U kiest de waarde van de cadeaubon, wij zorgen voor een mooie verpakking....


Lees meer


Silkskin Lieve Noreillie

Schoonaerde 173290 - Diest - Schaffen  +32 472 29 61 29 info@silkskin.be

Copyright © 2018