Ontharing

Voor wie?

Werkt de VPL methode bij iedereen?

A) De haarkleur

Op erg bleke haren zoals ultra blond en grijs heeft de methode geen vat. Ze werkt immers op het pigment van de haren in. Er zijn 4 tot 8 behandelingen nodig om van alle haartjes verlost te zijn.

Tussen de verschillende beurten moet men enkele weken wachten, afhankelijk van de groeifase van het haar, die verschilt naargelang de te behandelen lichaamszones.
Dat geeft de haartjes die niet in de groeifase zaten, de kans om uit te komen. Per beurt worden ± 15% van alle haren vernietigd. Mensen met rode en blonde haren hebben vaak meer beurten nodig dan donkere haartypes.

Personen met hirsutisme zijn goed te behandelen maar zullen wellicht af en toe een "onderhouds"-behandeling nodig hebben omdat, door hormonale invloed, steeds weer 'slapende' follikels mogelijk actief kunnen worden. Een speciaal tarief hiervoor, is voor deze mensen, bij ons dan ook gebruikelijk, daar het om een ziekte gaat.


B) De huidskleur

Dankzij de unieke VPL-methode, waarmee we onze lichtpulsen kunnen aanpassen aan de specifieke noden van uw huid en haar, kunnen we nu mensen, met een van nature donkerdere huidskleur, ook behandelen. Dit dient dan wel te gebeuren op een lagere energie, waardoor het resultaat iets trager zal zijn.

Het allerbelangrijkste is en blijft echter, voor om het even welk huidtype:

DAT JE HUID GEEN ZON OF ZONNEBANK GEZIEN HEEFT MINSTENS 4 WEKEN VOOR JE BEHANDELING!Verras uw vriend(in)

Cadeaubon

U kiest de waarde van de cadeaubon, wij zorgen voor een mooie verpakking....


Lees meer


Silkskin Lieve Noreillie

Schoonaerde 173290 - Diest - Schaffen  +32 472 29 61 29 info@silkskin.be

Copyright © 2018