Lichaamsverzorging

PERMANENTE ONTHARING
Sinds 2007 werkten we met het VPL-lichtflits-systeem met zeer goede resultaten en tevreden klanten.

Vanaf 1 september 2019 werken we met de nieuwste technologie op gebied van permanente ontharing om onze klantjes nog beter van dienst te kunnen zijn!

Zo streven we naar nog betere resultaten en kunnen we het comfort van de klant verhogen met behandelingen die merkelijk veel minder pijn doen dan voorheen.
Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haren en wordt aan de wortel omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarwortel.

Perfecte werking bij haren die lichtbruin tot zwart zijn.

Erg blonde en grijze haren komen NIET in aanmerking om behandeld te worden.

Rode haren hebben meer behandelingen nodig.

Voorwaarden:
  • Alle zones hebben gemiddeld 8 behandelingen nodig om de wortel volledig te vernietigen.
  • Geen zonnebank of zon 5 tot 6 weken vóór elke behandeling.
  • Niet harsen of epileren 4 weken vóór de behandeling.
  • Niet bleken van de haren.


Haren die vernietigd zijn, kunnen nooit meer teruggroeien.

Wel kan men ten allen tijde, o.a. door hormoonschommelingen, enkele nieuwe haren of donsharen vormen, welke dan ook weer kunnen behandeld worden en vrij snel zullen verdwijnen als men niet te lang wacht en niet gaat epileren.

Gezien de vele voordelen van duurzaam ontharen met de nieuwste technologie, geven wij in de meeste gevallen aan deze methode de voorkeur. Enkel witte, lichtblonde en grijze haren kunnen we niet behandelen.

Het doel van alle definitieve ontharingstechnieken is het uitschakelen van de activiteit van de haarzakjes. Dit probeert men altijd te bereiken door het selectief aanvoeren van warmte. Als de temperatuur rond een haarzakje stijgt, kleven de eiwitstructuren in de cellen van het haarzakje samen zodat daar nooit meer een haartje kan geproduceerd worden. 


Werkt deze methode bij iedereen?

A) De haarkleur

Op erg bleke haren zoals ultra blond en grijs heeft de methode geen vat. Ze werkt immers op het pigment van de haren in. Er zijn 4 tot 8 behandelingen nodig om van alle haartjes verlost te zijn.

Tussen de verschillende beurten moet men enkele weken wachten, afhankelijk van de groeifase van het haar, die verschilt naargelang de te behandelen lichaamszones.
Dat geeft de haartjes die niet in de groeifase zaten, de kans om uit te komen. Per beurt worden ± 15% van alle haren vernietigd. Mensen met rode haren hebben vaak meer beurten nodig dan donkere haartypes.

Personen met hirsutisme zijn goed te behandelen maar zullen wellicht af en toe een "onderhouds"-behandeling nodig hebben omdat, door hormonale invloed, steeds weer 'slapende' follikels mogelijk actief kunnen worden. Een speciaal tarief hiervoor, is voor deze mensen, bij ons dan ook gebruikelijk, daar het om een ziekte gaat.


B) De huidskleur

Dankzij onze nieuwste methode, waarmee we onze lichtpulsen kunnen aanpassen aan de specifieke noden van uw huid en haar, kunnen we nu mensen, met een van nature donkerdere huidskleur, ook behandelen. Dit dient dan wel te gebeuren op een lagere energie, waardoor het resultaat iets trager zal zijn.

Het allerbelangrijkste is en blijft echter, voor om het even welk huidtype:

DAT JE HUID GEEN ZON OF ZONNEBANK GEZIEN HEEFT MINSTENS 4 WEKEN VOOR JE BEHANDELING!

 

Eindelijk kan hirsutisme verholpen worden.

Vrouwen die lijden aan hirsutisme hebben weinig reden om te lachen, het kan hun leven danig kapot maken.De methode waar wij mee werken pakt het probleem bij de wortel aan, letterlijk en figuurlijk.

Wat is hirsutisme en hoe krijgt iemand het?

Hirsutisme is een sterke overbeharing bij vrouwen volgens het mannelijk beharingspatroon. Dus vooral in het gelaat, op de borst en de buik. Er zijn vrouwen die ermee geboren worden, maar vaak is het het gevolg van het innemen van bepaalde medicatie of slecht functioneren van bepaalde organen. Het kan ook het gevolg zijn van een hormonenbehandeling, bvb. om zwanger te worden.

Alleen al in België zijn er enorm veel vrouwen met overtollige haargroei, maar ze lopen er uiteraard niet mee te koop en het brengt meestal een grote psychische belasting met zich mee.

In elk geval was er een grote nood aan een doeltreffende behandelingsmethode. En die is er nu eindelijk.

 

PRIJZEN PER BEHANDELING

DAMES
 
Om de 4 of 6 weken  
Volledig gezicht € 60,00 + € 1,00 per flits vanaf 11e flits
Bovenlip € 60,00
Kin € 60,00
Tussen de wenkbrauwen € 60,00
Hals € 60,00
Om de 2 maanden  
Oksels € 90,00
Bikini (buitenkant slip) € 130,00
Brazilian € 160,00
Om de 3 maanden  
Nek € 60,00
Onderbenen met knie € 285,00
Onderbenen zonder knie € 270,00
Bovenbenen (afhankelijk van het te behandelen oppervlak)  
Billen € 120,00
Tepels € 60,00
Buik (onder de navel) € 70,00
Halve armen € 120,00
Volledige armen € 150,00
Handen € 60,00
Voeten € 60,00


HEREN

Prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Deze wordt dus bepaald tijdens een intake gesprek.

Verras uw vriend(in)

Cadeaubon

U kiest de waarde van de cadeaubon, wij zorgen voor een mooie verpakking....

Instagram
Silkskin Lieve Noreillie

Schoonaerde 173290 - Diest - Schaffen  +32 472 29 61 29 info@silkskin.be
FB silkskin Noreille Lieve

Copyright © 2020